مراسم تکریم و معارفه استاندار جدید اصفهان

on .

ph1611مراسم تکریم عباس رضایی استاندار سابق و معارفه سیدرضا مرتضوی استاندار جدید استان اصفهان، با حضور وزیر کشور و جمعی از مقامات لشکری و استانی در تالار نگین سپاهان شهر برگزار شد.

به گزارش نگاه اصفهان، احمد وحیدی اظهار داشت: موضوع آب، یک مساله عمومی در کشور بشمار می آید و لازم است طرح انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به استان‌ها با شدت و جدیت دنبال شود.

وزیر کشور گفت: استان اصفهان باید نقطه کلیدی و منشأ بسیاری از تحولات در کشور باشد و بر اساس فکری مهندسی شده، برنامه توسعه استان را پیش ببریم.

وی افزود:اصفهان نقطه اتکای بزرگی در انقلاب و حرکت های ملی ایران است. در خدمت چنین مردمی بودن توفیق بالایی می خواهد و استاندار جدید اصفهان انسانی خدوم و متواضع است که باید قدر این فرصت را بداند و به مردم بزرگ اصفهان خدمت صادقانه کنند.

وحیدی خاطرنشان کرد: ملتی که پای ارزش های انقلاب ایستاده است و شهدای زیادی را تقدیم اسلام کرده، هرگز تسلیم دشمنان و فشارها نخواهند شد. اصفهان ۲۳۵۰۰ شهید داده است و هر کدام از این شهدا در آسمان می درخشند. در چنین فضای ارزشی مسائل بسیار راحت پیش می رود.

در ادامه مراسم سیدرضا مرتضوی، استاندار جدید اصفهان اظهار کرد: فع مشکلات عمده استان در حوزه آب، آلودگی هوا، فرونشست، فرار سرمایه‌ها، تولید کشاورزی و صنعتی دغدغه ما خواهد بود.

وی گفت: جوهره تمدن، شبکه‌ای از مناسبات و تعاملات بین ساختارها است؛ وظیفه یک حکمران یا نماینده عالی حاکمیت، ایجاد، تقویت و بهینه سازی این مناسبات و ارتباطات است.

مرتضوی با بیان اینکه اصفهان مهد علم، فرهنگ و هنر و مهد ایثار و شهادت است، خاطرنشان کرد: پاسداشت از هویت انقلابی اصفهان وظیفه هویتی ما است که شناسنامه آن شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی هستند؛ هویتی که شناسنامه آن را شهدای مدافع حرمی همچون شهید حججی تشکیل می‌دهد، هویتی که با شهدای امنیت و سلامت بازتعریف می‌شود.