Ph6025.jpg

مسئولان تا پایان کار دولت برای کمک به مردم تلاش کنند

on .

ph1378استاندار اصفهان خطاب به مدیران استان گفت: باید بعنوان وظیفه دینی، قانونی و شرعی تا پایان کار دولت برای کمک به مردم از هیچ کوششی دریغ نکنید.

عباس رضایی در جلسه شورای اداری استان که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر اظهارداشت: دولت دوازدهم سخت ترین روزهای تاریخ مدیریت خود را می گذراند اما در فرصت باقیمانده باید تحول بزرگ، اساسی و انقلابی در تولید استان ایجاد شود.

وی گفت: علاقمند نبودم که بطور مجدد جلسه شورای اداری استان را بصورت مجازی برگزار کنیم و امیدواریم که جلسات بعدی را پس از نابودی کامل ویروس کرونا بصورت حقیقی برگزار کنیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ بعنوان سال جهش تولید ادامه داد: زیر ساخت های جهش تولید در اصفهان فراهم شد و تلاش ما بر این است که سرمایه گذاری در این استان سرعت یابد و موانع تولید را بر حسب فرامین و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و اجرای سیاست های دولت تدبیر و امید برطرف کنیم.

استاندار اصفهان افزود: همدلی و همکاری مدیران اداری و فرمانداران و هماهنگی بین بخش های اداری و سازمان ها برای حل مشکلات مردم و اهتمام ویژه بر کاهش بروکراسی اداری برای حل مشکلات مربوط به جهش تولید از انتظارات به حق است که باید در سرلوحه کار همه مدیران استان قرار گیرد.

وی اضافه کرد: ساده زیستی، صرفه جویی و حذف هزینه های زائد در شرایط سخت اقتصادی از وظایف اصلی، قانونی و ملی همه مدیران است و کاهش ماموریت های روزانه و ترددهای غیر ضروری با خودروها و مدیریت خرید لوازم و تجهیزات اداری باید در سرلوحه کار همه مدیران قرار گیرد.

رضایی با تاکید بر اهمیت استفاده از دولت الکترونیک در استان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های دولت الکترونیک و توسعه آن یکی از وظایف مهم و اساسی دستگاههای اجرایی است که مد نظر رهبر معظم انقلاب و رییس جمهوری نیز قرار دارد.

وی با تاکید بر تعامل سازنده همه فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی استان با نمایندگان مردم در مجلس یازدهم شورای اسلامی اظهارداشت: وحدت کلامی و عملی برای خدمت بیشتر به مردم و پرهیز از تصمیمات جناحی که موجب ایجاد تنش و نا امیدی مردمی می شود باید در سرلوحه کار همه مسوولان قرار گیرد.

استاندار اصفهان گفت: مدیران استان باید روزهای دوشنبه هر هفته از ساعت ۹ تا ۱۲ برای دیدار چهره به چهره و ملاقات‌های مردمی در محل خدمت خود حضور داشته باشند و حق برگزاری جلسه و رفتن به ماموریت را ندارند.

وی با بیان اینکه برگزاری ملاقات‌های مردمی و چهره به چهره موجبات افزایش رضایتمندی مردم از دولت و مسوولان را فراهم می‌کند بیان کرد: تا کنون ۲ هزار و ۵۹۲ ملاقات چهره به چهره و ۱۰۱ ملاقات الکترونیک توسط مدیران استان با مردم انجام شده و ۱۹ هزار و ۱۲۲ نفر از این طریق خدمت دریافت کردند.

استاندار گفت: کنکور سراسری، ارشد و دکترا با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در استان برگزار شد و مورد تاکید و تقدیر وزرای علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت.

رضایی با قدردانی از همه عزاداران حسینی در برگزاری آیین های محرم با رعایت پروتکل های بهداشتی اضافه کرد: رعایت همه دستورالعمل های بهداشتی و نشان دادن شور و شعور حسینی در استان پهناور اصفهان بعنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی گفت: کادر درمان و پزشکان و پرستاران استان با فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی صحنه‌های زیبا و بیاد ماندنی در مدیریت بیماری کرونا خلق کردند.

اصفهانی‌ها با رعایت پروتکلهای بهداشتی در عزاداری‌ها الگو باشند

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان گفت: مردم ولایتمدار این استان باید با رعایت کامل پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری در عزاداری برای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین‌(ع) همانند همیشه الگوی خوبی برای دیگر استانها باشند.  

آیت الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد اظهارداشت: کادر درمان استان و کشور با ایثار و از خودگذشتگی همانند دوران دفاع مقدس که رزمندگان اسلام با دشمنان جنگیدند و جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند عمل کردند و برای نجات جان مردم خود را به خطر انداختند.

امام جمعه اصفهان افزود: منافقین و دشمنان برای رسیدن به هدف شوم خود از هر وسیله ای استفاده می‌کنند و در این راه حتی از کشتن افراد هم پروایی نمی‌کنند و امروز آمریکا، آل سعود و سایر جنایتکاران برای رسیدن به اهداف شومشان و حفظ سلطه و حکومت خود از هر جنایت و خطایی کوتاه نمی‌آیند.

آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه دین اسلام، مسلمانان را از جنگ و خونریزی در ماههای حرام نهی کرده و آنرا گناهی بزرگ می‌داند خاطرنشان کرد: آل سعود در این ماهها با مردم مسلمان یمن می جنگند و در طول تاریخ هم بدنبال این بودند که به هر وسیله ای به اهداف خود برسند.

وی با قدردانی از کادر درمان و پزشکان و پرستاران در راه مقابله با بیماری کرونا  از مردم خواست نکات بهداشتی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در عزاداری‌ها و  اجتماعات مذهبی و هیات‌ها شرکت کنند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

پروژه سرزمین هزار پیشه شاهین شهر اصفهان

آگهی مزایده فروش زمین تجاری، نمایشگاهی و خدماتی شمال استان اصفهان