نماز عید قربان در شهرستان های سفید اصفهان برگزار می شود
سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان گفت: مراسم معنوی دعای عرفه و نماز عید قربان با توجه به مصوبات ستاد ملی، در شهرستانهایی که از نظر شیوع ویروس کرونا وضعیت سفید دارند، برگزار خواهد شد.
حجتاله غلامی اظهار کرد: رعایت ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی در برگزاری این مراسم معنوی در شهرستانهای با وضعیت سفید، الزامی است.
وی افزود: ترجیح بر برگزاری این مراسم در فضای باز و با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی است و چنانچه در فضای بسته برگزار شود، باید با رعایت ۲۵ درصد ظرفیت محل باشد.
سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان تصریح کرد: شرایط ۲۴ شهرستان در حال حاضر به صورتی است که امکان برگزاری دعای عرفه وجود ندارد، بنابر این مردم باید مراسم را از طریق صدا و سیما دنبال کنند.
وی گفت: باید از برگزاری مراسم دعای عرفه در مسجدها، تکیهها و فضای روباز در شهرستانهای با وضعیت غیرسفید خودداری شود.
غلامی اضافه کرد: وضعیت برای برگزاری نماز عید سعید قربان نیز مشابه مراسم دعای عرفه خواهد بود و در شهرستانهایی که وضعیت سفید دارند، این آیین با رعایت بهداشت فردی، فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک برگزار خواهد شد.
سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا اصفهان خاطر نشان کرد: در حال حاضر در استان اصفهان هشت شهرستان وضعیت قرمز، هفت شهرستان وضعیت نارنجی و هشت شهرستان وضعیت زرد دارند.