Ph6025.jpg

ایمن سازی لاین 18 اینچ خروجی پمپ اصلی مرکز انتقال نفت اصفهان

on .

amaliatلاین خروجی پمپ اصلی شماره 2 مرکز انتقال نفت رامهرمز، با اقدام به موقع همکاران تعمیراتی منطقه اصفهان و عملیات مرکز انتقال نفت ایمن سازی شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ـ منطقه اصفهان، مهندس محمدحسن بگی معاون فنی منطقه در تشریح انجام این عملیات گفت: پس از اعلام مرکز انتقال نفت شماره 2 مارون ـ اصفهان مبنی بر ایمن سازی، گروه های تعمیراتی و واحدهای مربوطه شامل تعمیرات خط، مکانیک، خوردگی، بازرسی فنی، ترابری و HSE با تمامی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در محل حاضر و با فعالیت شبانه روزی، خط لوله مورد نظر ایمن سازی و در مدار بهره برداری قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در این عملیات با توجه به قرار داشتن خط لوله 18 اینچ بین دو حوضچه بتنی در عمق 2 متری و وجود کابل ها و لاین های متعدد در کنار آن امکان خاکبرداری با بیل مکانیکی وجود نداشت و خاکبرداری لاین و تخریب حوضچه ها به طور کامل به صورت دستی انجام شد.

مهندس بگی ادامه داد: پس از ایمن سازی محوطه، برش سرد به تعداد 2 سر لوله 18 اینچ و یک سر 8 اینچ و باز نمودن فلنج 18 اینچ کلاس 600، لوله معیوب خارج شد و عملیات فابریکت و جوشکاری آن به تعداد یک سر لوله ۸ اینچ. یک سر لوله ۱۸ اینچ. ولدولت ۸ به ۱۸، یک سر لوله ۸ اینچ انجام و لاین مذکور در مدار بهره برداری قرار گرفت.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

آگهی مزایده فروش زمین تجاری، نمایشگاهی و خدماتی شمال استان اصفهان

پروژه سرزمین هزار پیشه شاهین شهر اصفهان