ممانعت از ورود گردشگران به اصفهان

on .

policeاستاندار اصفهان گفت: به اصفهان سفر نکنید، اصفهان مقصد مناسبی برای سفر نیست.

عباس رضایی در نشست ستادهای اجرایی خدمات سفر و مبارزه با بیماری کرونا اظهار کرد: در نوروز ۱۳۹۹، اصفهان مقصد مناسبی برای سفر نیست.

وی افزود: متأسفانه با توجه به فراگیر شدن ویروس کرونا نمی‌توانیم در نوروز پیش رو، میزبان مناسبی برای هم‌وطنانمان در اقصی نقاط استان اصفهان باشیم.

رضایی گفت: شرمنده مردم هستیم و از گردشگران معذرت‌خواهی می‌کنیم، زیرا مردم استان اصفهان به میهمان‌نوازی شهرت دارند، اما برای حفظ سلامت توأمان شهروندان و گردشگران، امسال هیچ‌یک از تأسیسات گردشگری استان خدماتی به گردشگران ارائه نخواهند کرد.

استاندار اصفهان خاطر نشان کرد: با فروکش کردن شیوع این بیماری تلاش می‌کنیم تا به شایستگی، همانند سال‌های گذشته به گردشگران خدمات‌رسانی کنیم.

همچنین سیدعلی صالح درخشان، معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: از روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه و به‌منظور کنترل ورودی‌های اصفهان، شش ایستگاه پلیس شامل پلیس‌راه شاهین‌شهر، سجزی، مبارکه، فولادشهر، نجف‌آباد و دامنه، برای اعمال محدودیت سفر مشخص‌شده و از ورود مسافران و گردشگران ممانعت به عمل می‌آید.

وی توضیح داد: پرسنل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، با استقرار در این ایستگاه‌ها و با همکاری پلیس‌راه، ضمن راهنمایی مسافران و جلوگیری از ورود آن‌ها به شهر، گردشگران مشکوک به بیماری کرونا را به مراکز قرنطینه منتقل می‌کنند.