پارتاک شاهین شهر به لیگ یک استان اصفهان راه یافت

on .

partakتیم 14 سال باشگاه پارتاک فوتبال شاهین شهر در پی صعود به فینال مسابقات لیگ دوم استان اصفهان، سهمیه لیگ یک استان را بدست آورد.

به گزارش نگاه اصفهان، محمد طاهری مدیرعامل و مربی باشگاه پارتاک فوتبال شاهین شهر در این خصوص گفت: در پی بازی برگشت با تیم ستارگان پردیس بهارستان با نتیجه 4 بر صفر توانستیم سهمیه لیگ یک استان را به خود اختصاص دهیم و بر افتخارات جامعه ورزشی شاهین شهر اضافه کنیم.

وی عنوان کرد: از بازیکنان و خانواده هایشان، هیئت فوتبال شهرستان شاهین شهر و حامی باشگاه(موبایل لبخند) و همچنین اعضای کادر فنی تیم، که با تلاش بی وقفه خود در سخت ترین روزها سعی بر آماده سازی تیم و رشد بازیکنان داشتند صمیمانه تشکر می کنم.

طاهری اضافه کرد: مربیان مجرب ما، دست از تلاش بر نداشته و با دعوت از بازیکنان با استعداد شاهین شهر با گامی محکم تر پا به عرصه مسابقات لیگ یک استان خواهند گذاشت.

مدیرعامل این باشگاه گفت: شهرستان شاهین شهر با پتانسیل بالا در ورزش کشور به خصوص در رشته فوتبال با حمایت بیشتر مسئولین شهرستان می تواند سرآمد ورزش استان باشد.

طاهری تأکید کرد: مسئولین با در اختیار گذاشتن امکانات و زیر ساخت های مناسب می توانند انگیزه و توانایی رشد ورزشکاران را در هر رده سنی افزایش دهند.

مربیان مجرب این باشگاه ورزشی: سرمربی: حسین خنافره، سرپرست تیم: احمد مهرفروزان، مربی: علی معصوم زاده، مربی دروازبه بان ها: کوروش مومنی

 

خبرنگار: امیرحسین سلیمانی