بازار بزرگ میلاد شاهین شهر طعمه آتش شد

on .

miladسخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: بامداد روز یکشنبه فروشگاه زنجیره‌ای میلاد شاهین‌شهر بر اثر حادثه آتش‌سوزی گسترده تبدیل به خاکستر شد.

  به گزارش نگاه اصفهان، محمد شریعتی اظهار کرد: ساعت ۳ و ۵۵ دقیقه بامداد یکشنبه یازدهم خردادماه وقوع حادثه آتش‌سوزی گسترده فروشگاه زنجیره‌ای میلاد در شاهین‌شهر به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اصفهان اعلام شد.

مدیر روابط‌عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان افزود: بلافاصله پنج تیم عملیاتی و افسران کشیک وقت به همراه تجهیزات اطفائیه از اصفهان به شاهین‌شهر جهت کمک به اطفاء حریق گسترده فروشگاه اعزام شدند.

وی افزود: در عملیات مهار حریق، علاوه بر تجهیزات اطفاء یک دستگاه نردبان تخصصی پلتفرم، خودروهای تنفسی، آب‌رسان‌ها، و تجهیزات ویژه به کار گرفته شده‌اند.

بنا بر گزارش‌ها، بسیاری از ایستگاه‌های آتش‌نشانی از شهرهای اطراف و آتش‌نشانی‌های صنایع نیز جهت عملیات اطفا به کمک آتش‌نشانی شاهین‌شهر اعزام شدند.

سرآتشیار شریعتی خاطرنشان کرد:  نیروهای مدیریت بحران شهرداری شاهین‌شهر و اصفهان نیز در محل حضور داشتنئ و عملیات پشتیبانی آب‌رسانی را بر عهده گرفته‌اند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان افزود: اطلاعات بیشتر در خصوص علت وقوع حادثه و میزان خسارات احتمالی در دست بررسی است که پس از جمع‌بندی نهایی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

حبرنگار: امیرحسین سلیمانی