اراضی میلاد شاهین شهر محصول تصمیمات جمعی اشتباه

on .

tasmimبا عبور از مرز ۱۷ سال ماجرای پر فراز و نشیب اراضی ۴۲ هکتاری تعاونی مسکن کارمندان دولت شاهین‌شهر، باید گره گشایی از تصمیمات اشتباه بعضی مدیران را ناممکن بدانیم.

به گزارش نگاه اصفهان، اگر باور کنیم اراضی ۴۲ هکتاری تعاونی مسکن کارمندان دولت شاهین‌شهر دچار بن‌بست شده است، پس می‌توان با یک بررسی اجمالی این گره کور را محصول چند تصمیم جمعی اشتباه دانست؛

۱- خرید زمین غیر مسکونی توسط جمع هیات مدیره وقت تعاونی در سال ۱۳۸۶ که با موافقت جمعی دستگاه های ذیربط و بدون تذکر قانونی از سوی نهادهای نظارتی انجام پذیرفت.

۲- پیشنهاد جمع مدیران شهرستان و استان به تغییر کاربری این زمین به تجاری، نمایشگاهی و خدماتی در سال ۱۴۰۱

این تصمیم بدون نیاز‌ سنجی توسط شهرداری و شورای شهر شاهین شهر انجام شده است، چرا که در زمان موافقت با این تغییر کاربری این شهر ۳۰۰ هزار نفری دستکم از ۳ مرکز تجاری بزرگ (مال) ساخته شده و در حال ساخت و چندین مجتمع تجاری فعال برخوردار بوده است.

۳- موافقت با تغییر کاربری اراضی ۴۲ هکتاری به تجاری توسط جمع مدیران، بصورت یکپارچه انجام پذیرفته و لذا امکان تفکیک آن میسر نیست و همه ۸۰۰ عضو این تعاونی بایستی منتظر بمانند تا یک سرمایه‌گذار با توجیه اقتصادی عجیب !، این زمین ۸ همتی را بخرد و سهم هر عضو تعیین و پرداخت شود.

۴- این روزها هیات مدیره تعاونی از سوی اعضا به شدت تحت فشار است که هر چه زودتر این زمین به فروش برسد، لذا پیشنهادات متنوع و متعددی از سوی بعضی افراد به تعاونی ارائه می‌شود که در لابلای آنها بوی افراد سودجو هم به مشام می‌رسد. بیم آن می‌رود این فشار جمعی اعضا که البته حق هم دارند، بار دیگر منجر به تصمیم اشتباه جبران ناپذیری شود.

 

نویسنده: بهمن اورانی