Ph6025.jpg

رونمایی از نخستین کتاب بانوی نویسنده شاهین شهری

on .

Runamaee1کتاب "حسن و نوری جان" نوشته افسانه علی پور در نشست داستان نویسی شاهین شهر رونمایی شد.

به گزارش نگاه اصفهان، این کتاب زندگی و خاطرات پدر نویسنده است که از سال ۹۷ شروع نوشتنش آغاز شد.

 افسانه علیپور در گفت و گویی کوتاه در رویداد رونمایی از کتاب گفت: کتاب من چکیده ای از زندگی پدری بسیار توانا، مهربان و ساده زیست است. سال ۹۷ همراه با پدرم که متوجه شده بودم خاطره نویسی میکند تصمیم گرفتیم کتابی از این خاطرات چاپ کنیم و نوشتن را شروع کردم، اما متاسفانه او در زمان کرونا ما را ترک کرد و من با همان دست نوشته ها و پرس و جو از اقوام و دوستان نوشتن را ادامه دادم.

این جلسه و نشست داستان نویسی با خواندن داستان "کهن ترین داستان جهان" از رومن گاری با خوانش خانم "هما مداح" ادامه پیدا کرد و دوستداران کتاب با نقد و بررسی داستان جلسه را ادامه دادند.

گفتنی است، جلسات داستان نویسی با مدیریت آقایان عبدالحسین ریحانی، حمید نیسی و مهدی عبدالله پور روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ در فرهنگسرای دانش و خلاقیت شاهین شهر برگزار می شود.

خبرنگار: سویا رضایی

 Runamaee2

Alipur1

Runamaee4

Runamaee6

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

آگهی مزایده فروش زمین تجاری، نمایشگاهی و خدماتی شمال استان اصفهان

پروژه سرزمین هزار پیشه شاهین شهر اصفهان