تیراندازی پلیس اعضای باند مواد فروشان محله ردانی پور را به دام انداخت
ظهر امروز با شلیک پلیس شاهین شهر خودروی باند فروشندگان مواد مخدر محله ردانی پور زمین گیر و سه عضو این باند دستگیر شدند.
سرهنگ بهزاد ثابت راسخ فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر و میمه با اعلام این خبر اظهار داشت در پی گزارش ها و نارضایتی های مردمی از فعالیت گسترده فروشندگان مواد مخدر در محله ردانی پور شاهین شهر شناسایی و دستگیری عاملان توزیع موادمخدر در محله مذکور در دستور کار پلیس شهرستان قرار گرفت.
وی افزود :در این رابطه ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان با اشراف اطلاعاتی خود اعضای یک باند حرفهای توزیع مواد افیونی را که با تهیه دستگاه کارت خوان بانکی و به وسیله یک دستگاه سواری سمند به صورت گسترده اقدام به توزیع مواد در بین مشتریان خود مینمود شناسایی و دستگیری آنها را در دستور کار قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر بیان داشت: تلاش پلیس برای دستگیری اعضای این باند ادامه داشت تا اینکه ظهر امروز خودروی مواد فروشان، در محله مذکور رویت و ماموران به راننده دستور ایست میدهند.
سرهنگ ثابت راسخ بیان داشت: در نهایت بدلیل عدم توجه راننده به فرمان ایست صادره، ماموران مجبور به استفاده از سلاح خود شده و با رعایت قانون بکارگیری سلاح و شلیک به لاستیک خودروی مواد فروشان هر سه عضو این باند را دستگیر میکنند.
وی با اشاره به کشف بیش از ۱۴۰ بسته موادمخدر آماده توزیع، به همراه دستگاه کارت خوان بانکی مخصوص فروش مواد از متهمان خاطرنشان کرد هر سه متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.