افتتاحیه سومین همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی در شاهین شهر برگزار شد

on .

hashemi2سومین همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم با موضوع فلسفه سیاسی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در شهر شاهین شهر اصفهان آغاز شد.

به گزارش نگاه اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین قاسم هاشمی رئیس همایش و امام جمعه شاهین شهر ضمن خیر مقدم به حاضران در همایش گفت: در سال گذشته در دومین برگزاری همایش بالغ بر یک هزار گواهی حضور صادر شد که اساتید، اعضای هیئت علمی دانشگاه و طلاب، دانشجویان و ... مشارکت داشتند و استقبال خوبی را به همراه داشت.
وی با تاکید بر اینکه این همایش تذکر و یادآوری برای جامعه و مردم است گفت: هرچه تبیین فلسفه سیاسی انقلاب بیشتر باشد عزم ها برای خدمت‌رسانی به مردم جذم تر خواهد شد و جهاد تبیینی یکی از جهاد های اولویت دار جامعه است که باید به آن توجه ویژه شود.
در ادامه محمدرضا کاظمی طبا فرماندار شهرستان شاهین شهر و میمه یکی از اهداف برگزاری این همایش را تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و اجرای نمودن گام دوم انقلاب عنوان کرد گفت: این دولت هرچه دارد از اسلام و فداکاری مردم دارد.
سعید ابریشمی راد شهردار شاهین شهر نیز در سخنان خود ضمن تشکر از برگزاری این همایش که می تواند برندی برای شهر شاهین‌شهر باشد اضافه کرد: امام جمعه این شهر درک و بینش عمیق و هوشیاری کاملی نسبت به موضوع این همایش در مدیریت و اجرای آن دارد.
وی به لزوم و اهمیت برگزاری این همایش ها اشاره کرد و بیان داشت: ضروری و شایسته است در راستای شناخت و درک عمیق از انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن تبعیت کامل از فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تشریح وقایع انقلاب اسلامی همایش های مذکور برگزار شود.
در این همایش علی صالحی رئیس شورای اسلامی شهرستان شاهین‌شهر و میمه ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری گفت: انشاالله این همایش بینش و بصیرت والایی به ما هدیه نماید تا راه و هدف خود را بیش از پیش در گام دوم انقلاب اسلامی پیدا کنیم. گفتنی است در این همایش حجت‌الاسلام و المسلمین محسن مهاجرنیا استاد علوم سیاسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه و حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل فخریان مدیر مجموعه تبیین منظومه فکری رهبر معظم انقلاب به عنوان مهمانان ویژه همایش به تبیین انقلاب اسلامی و سایر موضوعات مربوط به آن پرداختند