Ph6025.jpg

بلوار طالقانی شاهین شهر بحرانی ترین مسیر در فرسودگی شبکه فاضلاب است

on .

ph1614بلوار طالقانی شاهین شهر در بحرانی ترین مرحله از فرسودگی شبکه فاضلاب شهری قرار دارد.

به گزارش نگاه اصفهان، شاهرخ شریفی مدیر آبفای شهرستان شاهین شهر در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان با تاکید بر فرسودگی شبکه فاضلاب شاهین شهر که حدود ۵۵ سال قدمت دارد گفت: در سال جاری ما شاهد حوادث نشست زمین به علت فرسودگی شبکه فاضلاب در شاهین شهر مخصوصا در بلوار طالقانی بودیم که خوشبختانه حادثه جانی در پی نداشته است، این بلوار به لحاظ اینکه مسیر اصلی جمع آوری شبکه فاضلاب شهری به سمت تصفیه خانه می باشد در صورت بروز مشکل تمامی شبکه را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی با بیان اینکه این شبکه فرسوده در عمق ۹ متری زمین واقع شده است گفت: در صورت بروز مشکل ما علاوه بر رفع حادثه باید از ریزش محل نیز جلوگیری کنیم.
شریفی اضافه کرد: در زمان بارندگی متاسفانه تمامی آب های جاری در سطح شهر به شبکه فاضلاب هدایت می‌شود و با توجه به عدم ظرفیت کافی برای این مقدار آب، مشکلات متعددی در پی آن به وجود می‌آید از جمله پر شدن آب فاضلاب در زیرزمین های خانه های مسکونی که چندین بار در سطح شاهین شهر شاهد آن بوده ایم.
مدیر شبکه آبفای شاهین شهر اظهار کرد: طی سال های گذشته با همکاری نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی به دنبال جذب بودجه کافی برای تعویض شبکه فاضلاب بودیم که تا این لحظه به صورت نقدی در حدود ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار فقط برای اجرای کلکتور طالقانی دارد.
شریفی ادامه داد: من طی جلساتی که با مدیران استان داشته‌ام این بلوار را به ۳ قسمت با اولویت تقسیم تعویض شبکه تقسیم کرده‌ام که بخش بحرانی آن از خیابان مدرس تا خیابان نبوت است و در حال حاضر این طرح به صورت لوله رانی در عمق ۹ متری بدون حفاری ترانشه آغاز شده است در این طرح از کارشناسان بسیار خبره
استفاده شده است و تمامی تجهیزات تحت لیسانس کشور ایران می باشند.
وی به قسمت دوم بلوار اشاره کرد و گفت: از فلکه امام حسین(ع) تا خیابان مدرس در مرحله بعدی قرار دارد و قسمت سوم آن از خیابان نبوت تا تصفیه خانه میباشد.
مدیر شبکه آبفای شاهین شهر اظهار داشت: خیابان مدرس نیز به علت تجمیع شبکه فاضلاب خیابان عطار و منطقه خانه های چوبی بسیار خطرناک بوده که خوشبختانه با تامین اعتبار ۸ میلیارد تومان از اعتبارات منطقه طرح اجرای تعویض لوله ها انجام شد و در حال حاضر با آن ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی به زودی شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود، در عین حال در سطح شهر نیز چندین اصلاحیه همچون خیابان های مسرور، حافظ و رازی انجام شده است.
در این جلسه رئیس روابط عمومی آبفای استان نیز ضمن ارائه گزارشی از تعداد شهرها و روستاهای تحت پوشش خدمات این شرکت که شامل ۹۸ شهر و ۹۴۱ روستا می‌باشد گفت: تعداد ۵۸ شهر و ۳۸۰ روستا از این تعداد از سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ استفاده می کنند و به لحاظ اینکه تنها یک سامانه تامین کننده است با مشکلاتی متعددی روبرو هستیم و انشالله تا پایان سال جاری شاهد بهره‌برداری از فاز اول سامانه دوم بعد از ۱۵ سال باشیم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

پروژه سرزمین هزار پیشه شاهین شهر اصفهان

آگهی مزایده فروش زمین تجاری، نمایشگاهی و خدماتی شمال استان اصفهان