Ph6025.jpg

سایه دست های آلوده زمین خواران روی پروژه میلاد شاهین شهر

on .

projehتعدادی افراد سودجو تمرکز خود را برای بدست آوردن زمین های پروژه 42 هکتاری میلاد شاهین شهر قرار داده اند و سعی در خرید این زمین ها با روش ها و ترفندهای سودجویانه از اعضای پروژه هستند.

به گزارش نگاه اصفهان، پروژه میلاد به اراضی ۴۲ هکتاری کشاورزی گفته می شود که ۱۴ سال پیش توسط تعاونی مسکن کارکنان دولت شهرستان شاهین شهر و میمه به منظور واگذاری زمین مسکونی به اعضای خود، خریداری شد اما سال ها با تغییر کاربری آن موافقت نگردید. سال گذشته با تلاش حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان در مجلس و اهتمام استاندار اصفهان طرح تغییر کاربری آن به تجاری و خدماتی مورد موافقت قرار گرفت. طرح مورد نظر شامل مجموعه بزرگ خدماتی، تجاری و نمایشگاهی است که از ویژگی های منحصری برخوردار می باشد و از آن میان می توان به هتل، مراکز تجاری، سالن های نمایشگاهی و مراکز تفریحی و فضای سبز کم نظیر آن اشاره کرد.

با توجه به اهمیت این پروژه در سطح شهرستان، بسیاری از افراد سود جو از ابتدای واگذاری این پروژه به اعضای تعاونی سعی در بدست آوردن زمین های آن با رقم های غیرمعقول و ارزش واقعی آن بودند. اخیرا جمعی از سهام داران و مالکین این پروژه یک بار دیگر نسبت به ورود دست های آلوده سودجویان و دلالان در اراضی ۴۲ هکتاری میلاد هشدار دادند که تعدادی افراد سودجو تلاش می کنند با بی ارزش نشان دادن و ادعای آگاهی از سرنوشت نامعلوم این اراضی، اعضاء را وادار به فروش سهم خود با مبالغ ناچیز کنند و این در شرایطی است که اراضی میلاد چندین هزار میلیارد تومان قیمت دارد.

در اطلاعیه ای که در گروه اعضای پروژه میلاد منتشر شده است از اعضای پروژه خواسته شده فریب این افراد را نخورده و عجولانه تصمیم نگیرند.

همچنین یک عضو پروژه میلاد شاهین شهر گفت: درصورت ادامه حضور افراد زمین خوار و فرصت طلب حتما از دادستان شهرستان درخواست می کنیم با حساسیت بیشتری بر روند واگذاری اراضی نظارت نمایند.

(عکس تزئینی است)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

آگهی مزایده فروش زمین تجاری، نمایشگاهی و خدماتی شمال استان اصفهان

پروژه سرزمین هزار پیشه شاهین شهر اصفهان