من نه این دوره و نه دوره‌های قبل خودرویی از مجلس نگرفتم

on .

haji4حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نماینده مجلس خودرو نیاز دارد و امر لازمی است کما اینکه هم قطاران نمایندگان در دولت که وزرا هستند ده برابر یک نماینده مجلس امکانات در اختیار دارند.

عضو هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: از لحاظ نوع خودرو نیز اگر خودروی معمولی‌تری انتخاب و خریداری می‌شد نیز خیلی بهتر بود مگر پژو پارس چه اشکالی داشت؟ آن نمایندگانی که در این دوره پژو استفاده می کنند مگر چه عیب و ایرادی دارند.

وی با بیان اینکه من با اینکه خودرو به نمایندگان داده شود موافق نیستم، تصریح کرد: مجلس باید خودروها را به نام مجلس خریداری می‌کرد چون کاری که یک نماینده صورت می دهد جزو وظایف نمایندگی‌اش خواهد بود بنابراین یک دستگاه خودرو از طرف مجلس به آنها داده می شد و بعد از پایان دوره نمایندگی نیز از آنها تحویل گرفته می شد؛ این می‌توانست بهترین روش باشد.

حاجی دلیگانی تصریح کرد: من به مردم حق می‌دهم که انتقاد کنند. مردم به درستی مراقبت کرده و نقد می‌کنند و نمایندگان مجلس یا هر شخصیت دیگر باید این نقدها را بپذیرد و خود را اصلاح کند.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس در عین حال می‌‌گوید که « من نه این دوره و نه دوره‌های قبل خودرو نگرفتم و معتقدم انسان هرچه از بیت المال کمتر امکانات بگیرد در روز قیامت نیز پاسخگوتر خواهد بود.»

علیرضا سلیمی دیگر عضو هیئت رئیسه مجلس نیز در همین زمینه در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: بسیاری از نمایندگان، نماینده شهرستان هستند. نماینده شهرستان رفت و آمد دارد و مجلس باید برای آنان وسیله نقلیه فراهم کند. بنابراین سه سناریو داشتیم؛ نخست این که آقایان خودشان بروند با بیرون قرارداد ببندند، با آژانس قرارداد ببندند.

وی افزود: ما اول گفتیم برای مجلس از بیرون خودرو اجاره کنیم که هزینه‌هایی که بر روی دوش مجلس می‌گذاشت وحشتناک بود. مسیر دوم این بود که نیرو و ماشین بگیریم که این هم باز هزینه‌هایی را به مجلس تحمیل می‌کرد. نکته سوم این بود که قرار شد این دوره تعدادی خودرو برای مجلس گرفته شود. این که آقایان گفتند قرار است این خودروها به نام نمایندگان سند زده شود و اقساطی است، تأیید نمی‌کنم و این خودروها فعلا متعلق به مجلس است و هیچ تصمیمی در مورد این که این خودروها به نمایندگان داده شود گرفته نشده است و صرفا برای امور ماموریتی نمایندگان است و در سایر موارد فعلا تصمیمی گرفته نشده است.

این عضو هیات رئیسه مجلس در پاسخ به این پرسش که تعداد خودروهای خریداری شده چند دستگاه است، گفت: خودرو ‌به نمایندگانی که تقاضا کرده‌اند داده شده است. همه نمایندگان تقاضا نداشتند، اما گفتم که خودروها به اسم نمایندگان نیست. مانند خودروهای فرمانداری، استانداری، ریاست جمهوری.

وی ادامه داد: ما گفته بودیم خودروی داخلی خریده شود. بحث این خودروها هم مربوط به الان هم نیست و این خودروها چندین ماه قبل خریداری شده بودند. یعنی اول مجلس این موافقت نامه امضا شده بود و الان گران شده است. امروز که این خودروها خریداری نشده است. ما تأکید داشتیم خودرو داخلی خریداری شود. شما می‌دانید که وزارتخانه‌ها عمدتاً خودروی خارجی در اختیار دارند. قرار بود نخست ال 90 خریداری کنیم، آقایان گفتند ال 90 تولید نمی‌شود.

منبع: فارس