Ph6025.jpg

برگزاری نخستین نماز جمعه شاهین شهر در سال ۹۹

on .

Hashemi Emamjomeh1امام جمعه شاهین شهر گفت: نخستین نماز جمعه شاهین شهر در سال ۱۳۹۹ با رعایت پروتکل های بهداشتی از جمعه ۲۳ خرداد برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی در گفت و گو با پایگاه خبری نگاه اصفهان، اظهار کرد: با اعلام شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اصفهان مبنی بر موافقت ستاد مقابله با کرونا، نماز جمعه شاهین شهر و بسیاری از شهرهای دیگر استان اصفهان با رعایت پروتکل های بهداشتی از جمعه ۲۳ خرداد مجدداً اقامه خواهد شد.

وی توصیه کرد: نمازگزاران جهت شرکت در نماز جمعه، ماسک، دستکش، مهر و سجاده شخصی به همراه داشته باشند.

امام جمعه شاهین شهر با اشاره به مهم بودن سلامتی نمازگزاران و آماده سازی دستگاه های تهویه مصلا گفت: هماهنگی های لازم برای رعایت دستورات بهداشتی از جمله  گرفتن تست تب، ضدعفونی و نظارت بر فاصله گزاری اجتماعی و... انجام شده است.

هاشمی افزود: نماز جمعه یک عبادت بزرگ دسته جمعی سیاسی عبادی است که آثار متعددی دارد.

وی تصریح کرد: نماز جمعه محور وحدت است زیرا مردم خیلی از درد و دل های خود را می توانند از نماز جمعه بشنوند، نماز جمعه بیان کننده درد و دل های مردم است.

امام جمعه شاهین شهر التزام به ولایت فقیه را یکی از ویژگی های لازم برای هر مدیر دانست و گفت: یکی از نماد های ولایتمداری حضور در نماز جمعه است.

وی خاطرنشان کرد:حضور مسئولین در نماز جمعه نماد مردمی بودن و ولایتمداری آنها است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

پروژه سرزمین هزار پیشه شاهین شهر اصفهان

آگهی مزایده فروش زمین تجاری، نمایشگاهی و خدماتی شمال استان اصفهان