پایگاه خبری نگاه اصفهان

صــدای مــردم نـــصف جـــهان در قلب اخـــبار و رویــــدادها

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
امروز
شهریور ۱۵, ۱۴۰۵

ملت ایران زیر بار خواسته های نابجای غرب نمی رود

نماینده مردم شاهین شهر گفت: درحالیکه SPV قرار بود شامل بسته وسیع‌تری باشد اما تنها محدود به INSTEX و حوزه غذایی و دارویی...

کد خبر :145 بهمن ۱۵, ۱۳۹۷ - فوریه ۴, ۲۰۱۹
چاپ
10 بازدید
0 نظر

ph690نماینده مردم شاهین شهر گفت: درحالیکه SPV قرار بود شامل بسته وسیع‌تری باشد اما تنها محدود به INSTEX و حوزه غذایی و دارویی شد.

 

 

 

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی درباره برخی اظهاراتی که مطرح می شود اجرای کانال مالی INSTEX منوط به تصویب FATF در ایران است، بیان کرد: اروپایی ها از آنجایی که اطلاع دارند پالرمو به مجمع تشخیص مصلحت رفته و قرار است در آنجا بررسی شود، قدم های خود را جلوتر گذاشته و علاوه بر اینکه در صددند این ساز و کار مالی خائنانه را به ایران تحمیل کنند می خواهند در ازای آن پاداش بالایی را برای خود از ایران بگیرند و این پاداش همان تصویب FATF است.

نماینده مردم شاهین شهر ادامه داد: ملت ایران هیچ گاه نمی پذیرد که زیر بار ذلت نفت در برابر غذا برود. ملت ایران از هر راهی که امکان پذیر باشد غذا و داروی مورد نیاز خود را تامین می کند. البته مردم باید این را بدانند که اروپایی ها خودشان مواد اولیه دارویی را ندارند و این مواد دارویی را از چین و هند وارد می کنند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس همچنین اظهار داشت: گرچه اروپایی ها مواد اولیه دارویی را وارد می کنند اما کارخانه های ساخت دارو و تکنولوژی محصولات دارویی شان فعال است. بنابراین این پیشنهادی که آنها تحت عنوان ساز و کار مالی INSTEX ارائه داده اند نه فقط برای اینکه مفر و راهی برای کمک به ایران باشد بلکه بخاطر منافع خودشان این پیشنهاد را ارائه کردند، درحالیکه SPV قرار بود شامل بسته وسیع تری باشد اما تنها محدود به INSTEX و حوزه غذایی و دارویی شد.

حاجی دلیگانی تصریح کرد: کشورمان در حال حاضر ۷۵۰ میلیون دلار مواد اولیه دارو در سال وارد می کند و همچنین میزان یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار هم واردات داروی ساخته شده داریم که مجموعاً واردات دارویی کشور حدود ۲ میلیارد دلار در سال می شود. راهکاری که اروپایی ها مطرح کردند شاید تنها حدود ۴۰ میلیارد دلار نیاز دارویی ما را تامین کند، یعنی اینها بابت ساز و کار مالی که پیشنهاد داده اند نه تنها می خواهند سود ۴۰ میلیارد دلاری بدست بیاورند بلکه اجرای همان را هم مشروط به تصویب FATF و تحمیل خواسته های بعدی می کنند.

منبع: تسنیم

آخرین اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

یادداشت
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

پایگاه خبری نگاه اصفهان

پایگاه خبری نگاه اصفهان به عنوان یک رسانه‌ی مرجع و پویا در فضای اطلاع‌رسانی استان اصفهان، با رسالتِ تبیین دقیق رویدادها، پیگیری مطالبات مردمی و بازتاب صادقانه دستاوردهای نهادهای اجرایی و خدمت‌رسان فعالیت می‌کند.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی نگاه اصفهان محفوظ می باشد.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما