پایگاه خبری نگاه اصفهان

صــدای مــردم نـــصف جـــهان در قلب اخـــبار و رویــــدادها

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
امروز
شهریور ۱۴, ۱۴۰۵

کاپ نایب قهرمانی استان در دستان نینجاکاران شاهین شهر و برخوار

در برگزاری مسابقات استانی نینجوتسو(نینجا) در استایل های اپن کمیته و بیکن جوتسو اصفهان، تیم اعزامی از شاهین شهر، برخوار و شمال اصفهان توانست مقام نایب قهرمانی را از آن خود...

کد خبر :1346 بهمن ۲۵, ۱۴۰۱ - فوریه ۱۴, ۲۰۲۳
چاپ
43 بازدید
0 نظر

ninjaدر برگزاری مسابقات استانی نینجوتسو(نینجا) در استایل های اپن کمیته و بیکن جوتسو اصفهان، تیم اعزامی از شاهین شهر، برخوار و شمال اصفهان توانست مقام نایب قهرمانی را از آن خود کند.

به گزارش نگاه اصفهان، این دوره از مسابقات با حضور ۱۸ تیم و رقابت ۷۰۰ نفر شرکت کننده طی یک روز در ورزشگاه ولایت سپاهان شهر برگزار شد.

تیم اعزامی از شاهین شهر و برخوار در مجموع با ۷۴ مدال با سرپرستی سنسی سجاد فرامرز پور به مقام دوم این دوره از مسابقات دست پیدا کرد که شامل ۲۲ مدال طلا (۳بیکن جوتسو و ۱۹ فایت)، ۱۹ مدال نقره(۱بیکن جوتسو و ۱۸ فایت) و ۳۳ مدال برنز(۱۳ بیکن جوتسو و ۲۰ فایت) می باشد.

نینجاکاران این تیم شگفتی ساز با مربی گری آقایان سنسی محمد باغستانی، امین شریفی و علیرضا مرادی به سرپرستی سنسی سجاد فرامرز پور به رقابت پرداختند.

گفتنی است سنسی سجاد فرامرزپور ۳۶ ساله اهل شهر کرمان از سال ۷۹ وارد رشته نینجوتسو نینجا شده و از سال ۸۴ در اصفهان به صورت حرفه ای مربیگری خود را آغاز کرده و در حال حاضر در ورزشگاه کوثر ملک شهر آموزش به علاقمندان این رشته را انجام می دهد.

سنسی محمد باغستانی ۲۸ ساله از سال ۹۲ مربیگری در این رشته را آغاز کرده و پیش از آن در رشته تکواندو فعالیت داشته است. وی از ۱۲ سالگی علاقمندی خود را به این رشته نشان داده که زیر نظر سنسی فرامرزپور وارد این عرصه شده است. سنسی باغستانی در حال حاضر در ورزشگاه های انقلاب، تختی و پوریای ولی شاهین شهر و ورزشگاه های تکیه ۱۲ امام و شهید غفاری شهر گز آموزش به رزمی کاران را انجام می دهد.

سنسی امین شریفی ۲۶ ساله در حدود ۷ سال است که در این رشته مربیگری را انجام می دهد. وی از سال ۸۶ با تشویق یکی از دوستانش زمانیکه در رشته کاراته فعالیت می کرد وارد رشته نینجوتسو نینجا می شود و در حال حاضر علاقمندان را در ورزشگاه گلستان آموزش می دهد.

سنسی علیرضا مرادی با حدود ۲۲ سال سن از ۳ سال پیش مربیگری در این رشته را انجام می دهد و از سال ۹۱ وارد این عرصه شده است که با معرفی رشته از طریق مربی اش تحت آموزش قرار گرفته است و در حال حاضر در ورزشگاه های خیابان غرضی و شهرک سیمرغ علاقمندان به این رشته جذاب رزمی را آموزش می دهد.

ninja1

 

ninja2

 

ninja3

 

ninja4

 

ninja5

 

ninja6

آخرین اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

یادداشت
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

پایگاه خبری نگاه اصفهان

پایگاه خبری نگاه اصفهان به عنوان یک رسانه‌ی مرجع و پویا در فضای اطلاع‌رسانی استان اصفهان، با رسالتِ تبیین دقیق رویدادها، پیگیری مطالبات مردمی و بازتاب صادقانه دستاوردهای نهادهای اجرایی و خدمت‌رسان فعالیت می‌کند.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی نگاه اصفهان محفوظ می باشد.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما