پایگاه خبری نگاه اصفهان

صــدای مــردم نـــصف جـــهان در قلب اخـــبار و رویــــدادها

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
امروز
شهریور ۱۳, ۱۴۰۵

بازسازی بیش از ۳ هزار واحد مسکونی در مناطق سیل زده

مدیرکل مدیریت پیشگیری، هماهنگی و بحران استانداری اصفهان گفت: با کمک بنیاد مسکن استان اصفهان نزدیک به 3هزار و 300 واحد مسکونی در مناطق سیل زده استان های خوزستان و لرستان بازسازی...

کد خبر :293 آبان ۸, ۱۳۹۸ - اکتبر ۳۰, ۲۰۱۹
چاپ
25 بازدید
0 نظر

منصور شیشه فروشمدیرکل مدیریت پیشگیری، هماهنگی و بحران استانداری اصفهان گفت: با کمک بنیاد مسکن استان اصفهان نزدیک به 3هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی در مناطق سیل زده استان های خوزستان و لرستان بازسازی شد.

به گزارش نگاه اصفهان، منصور شیشه فروش در جلسه ستاد پیشگیری،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان شاهین شهز و میمه با تبریک فرا رسیدن حلول ماه ربیع الاول اظهار کرد:نزدیک به 26میلیارد تومان کمک بلاعوض نیز به سیل زدگان پرداخت شدکه در مجموع این کمک ها در اختیار 3هزار و 320خانوار اصفهانی که دچار حادثه شده بودند قرار گرفت.

وی افزود: سال گذشته ۵۰ موکب از استان اصفهان به یاری سیل زدگان شتافتند.

شیشه فروش عنوان کرد: تاکنون 3میلیارد تومان اعتبار جهت جبران خسارت های ناشی از بحران و بلایای طبیعی در اختیار کشاورزان شاهین شهر و میمه قرار گرفته است.

مدیرکل مدیریت پیشگیری، هماهنگی و بحران استانداری اصفهان گفت:جمعیت هلال‌احمر باید در تعامل با رسانه‌ها آموزش‌های کافی و لازم را برای کاهش خسارات جانی و مالی به مردم ارائه کند و هلال احمر شهرستان نیز موظف به تامین و تجهیز انبار برای پوشش اضطراری به نسبت جمعیت شهرستان است.

وی ادامه داد: عدم اجرای مصوبه‌های ابلاغ شده به نهادها پیگرد قانونی دارد و مدیران عضو ستاد ملزم به حضور در نشست‌های ستاد بوده و باید علاوه‌بر جانشین دوم جانشین سوم را تعیین کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد:شناخت هر نهاد از مخاطرات حوزه وظایف خود در راستای تصمیم‌گیری‌های ضروری و بحرانی موثر است.

منصور شیشه فروش گفت: شهرداری‌ها در راستای اسکان اضطراری شهروندان در درون شهر موظف به تامین مکان مناسب بوده و در خارج از شهر نیز هلال احمر و سپاه باید مکان‌های مورد نظر را کاملا تجهیز کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطر نشان کرد: امسال حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از وقوع سیل در کشور رخ داد برای پیشگیری از این نوع حوادث در شهرستان شهرداری‌ها و نمایندگان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان باید ظرف ۱۰ روز آینده اقدامات اضطراری در امور عملیاتی، اضطراری و ایمن‌سازی شهرها و روستاها در راستای تقویت سیل‌بندها و پاکسازی مسیل‌های آب‌راه‌ها و رودها از نخاله‌ها را انجام دهند.

آخرین اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

یادداشت
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

پایگاه خبری نگاه اصفهان

پایگاه خبری نگاه اصفهان به عنوان یک رسانه‌ی مرجع و پویا در فضای اطلاع‌رسانی استان اصفهان، با رسالتِ تبیین دقیق رویدادها، پیگیری مطالبات مردمی و بازتاب صادقانه دستاوردهای نهادهای اجرایی و خدمت‌رسان فعالیت می‌کند.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی نگاه اصفهان محفوظ می باشد.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما