پایگاه خبری نگاه اصفهان

صــدای مــردم نـــصف جـــهان در قلب اخـــبار و رویــــدادها

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
امروز
شهریور ۱۴, ۱۴۰۵

نخستین جشنواره خربزه گرگاب برگزار شد

نخستين جشنواره خربزه گرگاب با هدف معرفی ظرفیت‌های شهر گرگاب به سایر مناطق کشور جهت فعال‌سازی جاذبه‌های توریستی و گردشگری این شهر برگزار...

کد خبر :14 مرداد ۱۹, ۱۳۹۷ - اوت ۱۰, ۲۰۱۸
چاپ
26 بازدید
0 نظر

جشنواره خربزهنخستین جشنواره خربزه گرگاب با هدف معرفی ظرفیت‌های شهر گرگاب به سایر مناطق کشور جهت فعال‌سازی جاذبه‌های توریستی و گردشگری این شهر برگزار شد.

 

 

این جشنواره به همت فرمانداری شهرستان شاهین شهر و میمه، شورای اسلامی شهر و شهرداری گرگاب با حضور مسئولین شهرستانی و استانی در پارک ورودی با هدف معرفی ظرفیت های این شهر برگزار شد.

در این جشنواره ۱۵ غرفه شامل معرفی صنایع دستی و خانگی و همچنین محصولات خربزه کشاورزان این شهر به معرض نمایش گذاشته شد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شواری اسلامی در سخنان خود ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری جشنواره گفت: موضوع آب موضوعی است که همه در کشور با آن درگیر شده ایم و لازم است ما در هر جلسه و دیدار در خصوص این موضوع صحبت کنیم که به حالت گفتمان در آید.

وی افزود: باید مسئولین به این فکر برسند که آب های خلیج فارس و دریای عمان را برای شیرین کردن استفاده کنند و به دشت ها و مناطق مختلف کشور منتقل شود، همچون کشورهای دیگر و در این راستا برخی استان ها همچون یزد و کرمان در حال اجرای این طرح هستند.

حاجی با بیان اینکه درست است این شیرین کردن هزینه بالایی در بر دارد گفت: در حال حاضر ۵ میلیون نفر ساکن استان اصفهان هستند و در طول تابستان همه بحران آب را لمس کردند و لازم است در این رابطه قدمی برداشته شود.

وی گفت: در اردیبهشت ماه به لطف پروردگار بخشی از کمبود آب با بارش های آسمانی جبران شد اما نمی توانیم توسعه پایدار داشته باشیم و باید به فکر انتقال آب شیرین به اینجا باشیم.

حاجی ادامه داد:  ما همچنان پیگیر آب خریداری شده کشاورزان این منطقه هستیم و معتقدیم اگر قرار است آب به افرادی داده شود باید کشاورزان این منطقه را نیز در نظر داشته باشند و اگر آب نیست برای همه نباشد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان از کشاورزانی که ایده هایی جالب برای کشت خود اجرا کرده اند تشکر کرد و گفت: خوشبختانه کشاورزان این منطقه در کشور نمونه هستند.

گفتنی است در این مراسم از تمبر یادبود نخستین جشنواره خربزه گرگاب نیز رونمایی شد.

اولین جشنواره خربزه گرگاب

آخرین اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

یادداشت
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

اخبار
چیزی یافت نشد!

به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

پایگاه خبری نگاه اصفهان

پایگاه خبری نگاه اصفهان به عنوان یک رسانه‌ی مرجع و پویا در فضای اطلاع‌رسانی استان اصفهان، با رسالتِ تبیین دقیق رویدادها، پیگیری مطالبات مردمی و بازتاب صادقانه دستاوردهای نهادهای اجرایی و خدمت‌رسان فعالیت می‌کند.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی نگاه اصفهان محفوظ می باشد.

  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • علمی
  • فرهنگ و هنر
  • ورزشی
  • شهر
  • شهرستان ها
  • درباره ما
  • تماس با ما