Ph6025.jpg

جوانی 29 ساله با 23 عنوان تألیف کتاب

on .

behruzkheshtzarراهکارهای تحقق شهر هوشمند در امنیت پایدار شهری، تقابل سیاسی جمهوری اسلامی ایران با عربستان سعودی، برنامه های توسعه گردشگری در سند آمایش سرزمین، اولویت بندی نقش مولفه‌های دفاع مقدس، مدافعان جبهه میانی این عناوین تنها بخش کوچکی از تالیفات جوانی 29 ساله اهل کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان چرام، شهر سرفاریاب می باشد. جوانی که طی 8 سال گذشته 23 عنوان کتاب در زمینه های مختلف تألیف کرده است. در ادامه مصاحبه ای را از نگاه اصفهان با این جوان دست به قلم می خوانیم.

۱_ لطفاً معرفی کوتاهی از خودتان داشته باشید.

بهروز خشت زر هستم ۲۹ ساله، فارغ التحصیل و دانش آموخته رشته جغرافیای نظامی گرایش جنگ. در حال حاضر بعنوان فرمانده پایگاه مشغول همکاری و فعالیت در بسیج می باشم. علاوه بر فعالیت در بسیج در حوزه های دیگر از قبیل عضویت در انجمن ها، تشکل ها و مجامع علمی هم مشغول فعالیت می باشم. عضو پیوسته انجمن ژئوپلیتیک ایران _ عضو هیئت تحریریه و هئیت داوران مجله علمی علوم زیست محیطی و دانش جغرافیا _ عضو هیئت داوران چندین همایش علمی داخلی _ مسئول تشکل فرهنگی شهید آوینی در زمینه کتاب و کتابخوانی _ عضو تشکل قرآنی شهدای کربلا که در زمینه فعالیتهای قرآنی فعالیت دارد و ... .

۲_ چه شد که به نویسندگی روی آوردید و اولین تالیف شما چه بود ؟

همیشه مطالعه کردن رو دوست داشتم و اوقات فراغت خود را با مطالعه ی کتاب های تاریخی بخصوص تاریخ ایران و اسلام سپری می کردم. ورود من به عرصه نویسندگی همزمان بود با تحصیل در دوره کارشناسی ارشد. در دوران تحصیل در این مقطع، بیشتر با فضای تحقیق و پژوهش آشنا شدم و چون در رشته ای تحصیل میکردم که با وقایع گذشته و تاریخ معاصر کشورم ایران سر کار داشت، مطالعه آن برایم جالب و شیرین بود. اولین کار پژوهشی من در سال ۹۶، مقاله ای بود در رابطه با نقش و عملکرد پایگاه های مقاومت بسیج در باب مقاوم سازی اقتصادی ایران، و بعد از این اثر کم کم وارد عرصه نویسندگی شدم. اولین کتاب خود را در سال ۹۸ با عنوان «بسیج و دفاع» چاپ کردم و تا کنون ۲۳ عنوان کتاب در زمینه های مختلف تألیف کرده، که از این تعداد، ۱۹ عنوان کتاب چاپ و راهی بازار شده و چند اثر دیگر در دست چاپ می باشند که در آینده نزدیک منتشر و در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت. همچنین بیش از ۲۰ عنوان مقاله علمی و پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و همایش های ملی و بین المللی به چاپ رسانده ام.

کتاب های تألیفی تحت این عناوین می باشند: ۱_ بسیج و دفاع؛ «انتشارات نودا» ۲_ بسیج و اقتصاد مقاومتی؛ «انتشارات مارون» ۳_ پاسداری از انقلاب؛ «انتشارات فتح دنا» ۴_ رقابت بر سر نفوذ در خاورمیانه؛ «انتشارات آناپنا» ۵_ امنیت در غوغای خاورمیانه؛ «انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۶_ میراث سلیمانی؛ «انتسارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۷_ دولت حُسن؛ «انتشارات فتح دنا» ۸_ تاب آوری مناطق مرزی؛ «انتشارات ارشدان» ۹_ عوامل امنیت ساز پدافند غیرعامل؛ «انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۱۰_ راهکارهای تحقق شهر هوشمند در امنیت پایدار شهری؛ «انتشارات آموزشی تألیفی» ۱۱_ انقلاب ماندگار؛ «انتشارات مارون» ۱۲_ دشمنی بنیادین آمریکا با ایران؛ «انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۱۳_ تقابل سیاسی جمهوری اسلامی ایران با عربستان سعودی؛ «انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۱۴_ برنامه های توسعه گردشگری در سند آمایش سرزمین؛ «انتشارات ارشدان» ۱۵_ اولویت بندی نقش مولفه‌های دفاع مقدس؛ «انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۱۶_ اقتصاد مقاوم و پایدار؛ «انتشارات صریر» ۱۷_ پژوهشی در تاریخ دفاع مقدس؛ «انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۱۸_ مدافعان جبهه میانی؛ «انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» ۱۹_ تحلیل جغرافیایی نقش پایگاه های مقاومت بسیج در نهادینه کردن ارزش های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی «انتشارات دانشگاه» ۲۰_ سادیسم آمریکایی ۲۱_ از یاد نرفته ها ۲۲_ دفاع مقدس الگوی اقتصاد مقاومتی ۲۳_ حضور مستشاری ایران در خاورمیانه و پیامدهای آن.

۳_ در خصوص کتاب «اقتصاد مقاوم و پایدار» آخرین کتاب منتشر شده خود توضیح دهید، چطور این موضوع را برای ادامه کار انتخاب کردید؟

کتاب «اقتصاد مقاوم و پایدار» با موضوع توان و پتانسیل داخلی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی؛ در پی بررسی و تبیین چگونگی توان و پتانسیل داخلی در برآورده کردن اهداف اقتصاد مقاومتی می باشد. این کتاب در سه فصل و ۱۴۸ صفحه در شمارگان ۵۰۰ نسخه توسط انتشارات صریر در قطع وزیری چاپ و به بازار عرضه شده است.

فصل اول: سیاست های اقتصاد مقاوم و پایدار(اقتصاد مقاومتی) فصل دوم: پتانسیل بازار داخلی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی فصل سوم: پتانسیل تقابل فرهنگ اقتصادی جامعه با تحریم های اقتصادی با توجه به تأکیدات مکرر در مکرر مقام معظم رهبری در موضوعات اقتصادی در سالهای متمادی که ریشه در حساسیت و اهمیت اقتصاد و عدم حل مشکلات اقتصادی داشت و همچنین تأکید بر مسائل اقتصادی در نامگذاری سال‌ها که فقط مربوط به یکی دو سال اخیر نیست، بلکه پیش تر نیز بر صرفه جویی در سال ۷۳، انضباط اقتصادی در سال ۷۴، حفظ ثروت و منابع عمومی در سال ۷۵، پرهیز از اسراف در سال ۷۷، اشتغال‌آفرینی در سال ۸۰، اصلاح الگوی مصرف در سال ۸۸، کار مضاعف در سال ۸۹، جهاد اقتصادی در سال ۹۰، تولید ملی در سال ۹۱، حماسه اقتصادی در سال ۹۲، اقتصاد و فرهنگ در سال ۹۳، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در سال ۹۵، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در سال ۹۶، حمایت از کالای ایرانی در سال ۹۷، رونق تولید در سال ۹۸، جهش تولید در سال ۹۹، تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در سال ۱۴۰۰، تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی در سال ۱۴۰۱، مهار تورم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲. تأکیدات مختلفی شده بود. که این نشان‌دهنده حساسیت موضوع اقتصادی کشور طی این سال‌ها و حل نشدن مشکلات اقتصادی است که در نهایت منجر به رهنمودهای مقام معظم رهبری برای پایه‌گذاری اقتصادی مقاوم در کشور به مسئولان و مردم در سالهای قبل گردید. بنابراین ما هم با توجه به همین تأکیدات مکرر در مکرر مقام معظم رهبری طی سالهای متمادی در موضوعات مختلف اقتصادی بر آن شدیم که در این راستا موضوعی را طرح کنیم و با مطالعه، تحقیق و پژوهش در این زمینه بتوانیم کاری درخور و شایسته را تألیف و در دسترس علاقمندان قرار دهیم. امیدواریم که توانسته باشیم قدمی هرچند کوچک در راستای اعتلای به فرهنگ غنی کشور و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی برداشته باشیم.

۴_ یکی از فصول کتاب عنوان «پتانسیل بازار داخلی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی» می باشد که موضوعی مرتبط با وضعیت در حال حاضر کشور می باشد، در این رابطه توضیح دهید ؟

استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی به‌ منظور تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باید سرلوحه کار همه اقشار و آحاد جامعه در تمامی رده ها قرار گیرد. فلسفه وجودی نظام جمهوری اسلامی ایران برپا نمودن نظام اجتماعی مستقل و عزت بخش و نفی عدم وابستگی به شرق و غرب و پرهیز از هرگونه سلطه جویی و سلطه پذیری در راستای حفظ استقلال همه جانبه کشور است. در راستای دستیابی به این اصل است که مقام معظم رهبری، مکرر در مکرر بر سیاست های اقتصادی بخصوص اقتصاد مقاومتی به عنوان راهبرد بومی و علمی اقتصاد کشور، که مبتنی بر ارزش های اسلامی و دینی و برای یک جامعه انقلابی تعبیه شده است، تأکید داشته و دارند. در راستای تأکید بر اهمیت همین موضوع است که مقام معظم رهبری، سال های متمادی را هم به عناوین اقتصادی نام گذاری کردنـد تـا جایگاه اشتغال و تولید و تأثیر آن را در سرنوشت اقتصادی و اجتماعی کشور را یادآور شوند. به اعتقاد مقام معظم رهبری، آنچه میتواند سبب تغییر و تحول در اقتصاد کشور شود و آن را به رشد و شکوفایی برساند اهمیت بیش از اندازه دادن به بازار، تولید و ظرفیت ها و پتانسیل های داخلی است که در نتیجه میتواند موفقیت های شایانی را در بخش اقتصادی ایجاد نماید. مواردی که در نتیجه می توان با اهمیت دادن به ظرفیت‌ها و پتانسیل های داخلی از آن ها نام برد: ۱_ بهره گیری از خلاقیت، نوآوری، رشد و توسعه اقتصادی؛ ۲_ تقویت نقش مردم در حل مشکلات اقتصادی کشور؛ ۳- حل مشکل بیکاری؛ ۴_ حفظ ذخایر ارزی؛ ۵_تقویت بازار سرمایه؛ ۶_ کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی؛ ۷_ جهش صادرات.

خبرنگار: سَویا رضایی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

نخستین مانور مدیریت بحران در شهرک صنعتی بزرگ اصفهان

نطق نماینده مردم اصفهان در مجلس پیرامون تغییر پول ملی