Ph6025.jpg

چمران مرد میدان علم و عمل بود

on .

ph1620مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید چمران به جای سخن گفتن در میدان عمل حضور داشت و به معنی واقعی خادم ملت بود.

به گزارش نگاه اصفهان، سردار حسین دقیقی در برنامه سه شنبه‌های مقاومت در شاهین شهر، اظهار کرد: شهید چمران در مسیر زندگی و تحولاتی که در پیش رو داشت همواره با قدرت و قوت در صحنه عمل حاضر می‌شد و هیچ وقت میدان را خالی نمی‌گذاشت.

وی با اشاره به اینکه شهید چمران مرد نوآوری بود گفت: روحیه علم آموزی در کنار روحیه انقلابی، از جمله شاخص های شهید چمران بود که در تمام طول زندگی خود بر آن پایبند بودند.

مشاور فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تشکیل بسیج مدیون شهید چمران است، افزود: امروز بسیج نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورها حرف زیادی برای گفتن دارد.

سردار دقیقی، مهم‌ترین علت موفقیت نظام را تبعیت از رهبری دانست و اظهار کرد:علت موفقیت ما قبل و بعد انقلاب، حین جنگ و هم اکنون تبعیت از رهبری بوده است.

وی در خصوص فعالیت های شهید چمران در لبنان گفت: اگر تلاش های امام موسی صدر و شهید چمران نبود، حزب الله لبنان اکنون وجود نداشت، و نمی توانست اکثریت قاطع پارلمان این کشور را در اختیار داشته باشد.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به مسئولان خاطرنشان کرد: مسئولین باید با مردم باشند و به زندگی بزرگان و شهدای این نظام از جمله شهید بهشتی، شهید چمران، شهید رجایی و دیگر شهدای انقلاب نگاه کرده و از آن ها الگو برداری کنند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ویدیو

نطق نماینده مردم اصفهان در مجلس پیرامون تغییر پول ملی

نخستین مانور مدیریت بحران در شهرک صنعتی بزرگ اصفهان